Cautare

236 de rezultate pentru "divizia d1" (2.65 secunde)
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
La formatia ieseana, care evolueaza in Divizia A, dar este aproape promovata in Liga Nationala, evolueaza alta jucatoare de nationala, Carmen Amariei, iar antrenoare este fosta jucatoare si antrenoare a echipei SCM Craiova, Victorina Bora.
Craiovenii ocupa locul sase in Divizia A, seria B, iar duminica viitoare vor juca acasa, cu echipa CS Handbal Bistrita.
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. Energia: Troupe (22 puncte), Kabengele (4), Darby (21), Steffel (10), Mocanu (15), Kljajevic (2), S.
Meciul conteaza pentru etapa a 26-a din Divizia A, iar antrenorul secund al craiovenilor, Marius Toma, a spus ca ora de disputare a fost aleasa pentru a permite cat mai multor craioveni sa ajunga la meci, tinand cont ca partida se disputa intr-o zi lucratoare.
Echipa feminina de volei SCM-U Craiova a invins luni seara, pe teren propriu, formatia Unic LPS Piatra Neamt, scor 3-0 (26-24, 25-23, 25-21), si ramane in lupta pentru locurile 5-6 in Divizia A1, pozitii ce duc la o participare in cupele europene.
"Cupa Energia", la Targu Jiu Energia va organiza, in perioada 11-12 aprilie, la Targu Jiu, un turneu amical in compania castigatoarelor celor doua serii de Divizia A, CSM Oradea si CSM 2010 Bacau, respectiv Potaissa Turda din Liga Nationala.
Pentru Energia Rovinari este a doua participare in play-off, prima avand loc in sezonul de debut al echipei in divizia A, 2008-2009.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Fundasul central, Irinel Chircan, va face fata pentru Divizia B, iar celalalt, Ionut Badea, mijlocasul stanga, este un jucator tehnic, cu o viteza buna de reactie, ne va ajuta in viitor.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
Prima sa transmisiune radiofonica a avut loc in anul 1964, in primul sezon al Universitatii Craiova in Divizia A, la meciul Stiinta Craiova - Steaua, scor 0-4.
"E un meci de Divizia B, de ce sa fie dificil? E o echipa buna, in ultimele meciuri a avut rezultate bune, dar si noi am avut un parcurs bun.
Performantele Victorinei Simion Craiova a fost reprezentata in Divizia A de fotbal feminin de echipa CFR (antrenori Virgil Popescu si Marin Perciu), care in anul de debut 1990, cu Victorina Simion jucatoare de baza, a terminat campionatul pe locul doi.
Exista, de asemenea, la nivelul FRF o dorinta, de fapt un avantaj pe care l-a facut orasului, acela de a avea o echipa in divizia B, dar ea nu poate fi data decat primariei (de fapt, orasului, nu primariei ca institutie - n.r.).
Nu doar ca stelist, dar ca roman, imi doresc ca Steaua sa ramana in Divizia A. Nu va suparati pe mine, dar Steaua este un fenomen social.
Reuseste, chiar din primul an, promovarea in divizia A cu echipa hunedoreana, pentru ca in anii urmatori sa se claseze pe locul 3 in prima divizie, ceea ce-i permite sa participe in cupele europene.
Nascut la Bucuresti pe 26 martie 1951, Stefanescu a inceput sa joace ca atacant si a debutat in Divizia A sub culorile Stelei in ziua de 1 iunie 1969, cu ocazia unui derby Steaua - Rapid 2-0.
Debut in Divizia A la meciul SC Bacau - FC Constanta, scor 3-0 (11 septembrie 1982) 1982-1983 la FC Constanta:
bautura si mancare la pret A trecut vremea tigancilor care strabateau tribunele din Divizia A cu traiste de rafie atarnate de gat si care strigau, cu glas cantat, De floare si bostan, neamule.
google-analytics.com